Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Jun.2023, 00:18

4. Evergreen Fest: Da sanjamo svet u boji

Povodom Svetskog dana životne sredine u ponedeljak, 5. juna 2023. od 19.00, u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ biće održan 4. Evergreen Fest. U saradnji sa Tangram Centrom prirediće četvrto izdanje festivala pod sloganom „Da sanjamo svet u boji“. Zvezde domaće evergin muzike biće vodiči kroz Botaničku baštu i predstaviće publici neke od najpopularnijih vrsta ove jedinstvene … Članak 4. Evergreen Fest: Da sanjamo svet u boji se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Festival klasične muzike “Constantinus”

Izvor: NisCafe.com, 02.Jun.2023

Nastupom popularnog niškog vokalnog sastava Konstantin u ponedeljak, 5. juna od 19:30 u arheološkom nalazištu „Medijana”, počeće Festival umetničke muzike Constantinus, koji će biti održan 12. put u Nišu.. Direktor festivala Igor Aleksić rekao je da izborom muzičara koji će nastupati...

Nastavak na NisCafe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.