Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Feb.2024, 21:59

27. Sabor vinogradara i voćara Mladenovca

27. Sabor vinogradara i voćara Gradske opštine Mladenovac biće održan u centru, u sredu, 14. februara 2024. od 10.00 do 12.00. Gradska opština Mladenovac i Udruženje vinogradara i voćara „Mladenovac“ organizovaće izložbu i degustaciju najbolje ocenjenih vina i rakije u okviru ove tradicionalne manifestacije, na dan Svetog Trifuna, zaštitnika vinogradara i voćara. (danubeogradu.rs) Članak 27. Sabor vinogradara i voćara Mladenovca se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Dorćolijada: Šesti međugeneracijski Sretenjski šah turnir

Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Feb.2024

Povodom Dana državnosti Srbije u sredu, 14. februara 2024. od 11.00, u GO Stari grad biće održan šesti međugeneracijski Sretenjski šah turnir. Organizatori turnira u Makedonskoj 42 (prizemlje opštinske zgrade, ulaz iz Nušićeve ulice) su Pokret trećeg doba Beograda – ogranak „Dorćolijada“...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.