11 zemalja u Pozorištu na Terazijama

Izvor: Story, 04.Nov.2014, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

11 zemalja u Pozorištu na Terazijama

Već treću godinu za redom, Pozorište na Terazijama organizuje edukativni projekat.

foto: Promo

Projekat nosi naziv 11 zemalja, a održava se od 1. do 13. novembra. Ovogodišnju radionicu vodi renomirani brodvejski koreograf i pedagog Bil Hejstings.

Aleksandar Đaja, direktor Pozorišta na Terazijama još jednom je istakao da je zahvaljujući projektu 11 ZEMALJA naš jedini muzički teatar postao regionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << centar za obrazovanje na polju mjuzikla i renomirana institucija sa visokim izvođačkim standardima, kako licenciranih brodvejskih tako i domaćih produkcija i izrazio veliko zadovoljstvo što je ovakva saradnja sad već postala lepa tradicija.

- Počeo sam da se bavim plesom kada sam imao 23 godine, što je prilično kasno za jednog plesača. Ali nikada nisam zaboravio ogromnu podršku koju sam tada dobio od svojih učitelja i evo danas sam u poziciji da kao predavač širim njihovo znanje po celom svetu. Ovo je prelepo pozorište i centar odlične energije. Iskreno sam zahvalan na ovom iskustvu - rekao je Bil Hejstings.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.