10 tipova žena koje muškarci izbegavaju

Izvor: 24sata, 04.Nov.2014, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 tipova žena koje muškarci izbegavaju

Od udavače do kraljice drame - obratite pažnju na upozoravajuće znakove koji su simbol nevolje.

Udavača

Ovo su žene koje imaju samo jedno na umu, a to je da namame muškarca u brak. Bilo da je opterećena svojim biološkim satom ili naprosto smatra kako joj prolazi "poslednji voz", takva žena je toliko željna forme braka da joj odabir muža ne igra važnu ulogu, piše cosmopolitan.rs. Već na samom početku veze uvodi ga u porodicu, pravi planove za pet >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << godina unapred i smišlja imena dece, a kako bi ga lakše namamila, trudi se da bude savršena devojka. Nakon nekoliko meseci biraće prsten, ali ne zbog toga što on tako želi, već zato što je nekako primoran na to. Kada muškarac ovo provali, sve su šanse da će pobeći glavom bez obzira!

Kraljica drame

Ona je nepredvidiva, spontana i vrlo temperamentna. S njom zaista nikada nije dosadno, a razlog za to je što takva žena ume da napravi dramu tamo i gde je nema. Ako oseti da joj muškarac ne pruža dovoljno pažnje, napašće ga pred celim društvom, ako on pogleda prolaznicu na ulici, izjuriće iz auta koji se kreće, a ako on poželi da je ostavi - plakaće, vrištaće i "sećiće vene" jer ne možete da zamislii svoj život bez njega. Vrlo je verovatno da će na početku veze tip poludeti za ovakvom devojkom, ali će ubzro shvatiti da - ako mu je život mio - mora pod hitno nešto da menja!

Sponzoruša

Za prepoznavanje sponzoruše nije potrebno veliko znanje ili umeće, jer je to žena koja u prvi plan ističe svoju fizičku privlačnost u koju značajno investira čestim odlascima kod frizera, kozmetičara i u šoping. Od samog početka veze obraća pažnju na sat koji muškarac nosi i auto koji vozi, nikad se neće latiti novčanika i polako će navesti muškarca da to smatra pre svega kavaljerstvom. Osim toga, takva žena nema drugih interesa u životu osim izlazaka i sređivanja. A njemu neće trebati mnogo vremena da to shvati.

Povređena

Ovaj tip žene je izuzetno opasan, a opisuje onu ženu koja je nedavno izašla iz dugogodišnje veze koju nije u potpunosti prebolela. Iako može imati sve druge poželjne kvalitete u odnosu, budući da njoj neće biti toliko stalo jer ona trenutno nije u stanju da razvije duboka osećanja, muškarac će izaći iz veze verovatno jako povređen i nesiguran, a ona zadovoljenog ega.

Zvocalo

Zašto si ovo, zašto nisi ovo...omiljene su rečenice zvocala. Sa takvom ženom u odnosu, muškarac nikad neće biti dovoljno dobar i zadovoljiti njene standarde, jer ih ona zapravo nema - jer ni sama ne zna šta želi. Ovaj tip žene je zapravo nezadovoljan i frustriran sopstvenim životom, a umesto radom na sebi, ona će pokušati da kroji partnera po svojoj meri.

Lutkica

Ona je zgodna, uvek nasmejana, slatka, pristojna i potvrdno klima glavom. Na prvi pogled muškarac će pomisliti da je upoznao najsavršeniju ženu na svetu i ponosno će je voditi pod ruku dok će drugi ljubomorno posmatrati. To će dodatno i potvrditi činjenica da se nikada nisu posvađali i da se u svemu slažu. Ali, ako zagrebe po površini, muškarac će shvatiti kako ona zapravo retko izražava svoje stavove i misli, pa će se i zapitati da li ih ima uopšte.

Pijavica

Na prvi pogled muškaracu će imponovati koliko se svideo devojci i obožavaće to što sa njom ne mora igrati igrice toplo - hladno da bi je osvojio. Ali, uskoro će mu njenih 10 poziva na dan, činjenica da mora da joj polaže račune za sve što radi i koga je pogledao na ulici upaliti crveno svetlo na semaforu i shvatiće da ima posla sa posesivnom i ljubomornom ženom koja se poput pijavice prilepi na partnera i crpi njegovu energiju.

Mimoza

Ona je tatina i mamina princeza, čistog srca i namera, dok je svet oko nje veoma okrutan. Njene priče se svode na to da su ljudi prema njoj nepravedni, na poslu ispada žrtva, a sve njene prijateljice su ljubomorne na nju. Sa ovakvim tipom, muškarci će se suočiti sa terapijom ćutanja zbog toga što su njena osećanja povređena, jer je rekao nešto bezosećajno ili se samo poneo kao kreten, a da to i ne zna.

Pametnjakovićka

Muškarci vole inteligentne žene koje umeju da se izraze i imaju čvrste stavove, ali ne i one koje baš sve znaju najbolje, ne dozvoljavaju mišljenja suprotna od svojih i ne prekidaju raspravu dok ne kažu sve što im je na pameti. Takve žene imaju ružnu naviku da ističu svoje obrazovanje, iskustvo ili racionalnost, a da istovremeno podcenjuju ljude oko sebe.

Serijska zavodnica

Ona pršti seksipilom, za njom se okreću muškarci na ulici, a vrlo je svesna svoje privlačnosti i zna kako da je koristi. Uvek je okružena obožavateljima, stalno dobija ponude za izlazak na dejt i gde god izađe ona nekog poznaje. Muškarac će veoma brzo shvatiti da takva žena nije samo žrtva svoje lepote, već podstiče muškarce da flertuju sa njom jer obožava da pumpa svoj ego, pa će muškarac stalno osećati nesigurnost i ljubomoru dok je ne ostavi.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.