Zbog Mladića privedena novinarka

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2009, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog Mladića privedena novinarka

Ljiljana Bulatović, član Udruženja novinara i Udruženja književnika Srbije i publicista iz Beograda, koja je do sada objavila više knjiga o životu generala Ratka Mladića privedena je u petak u nastavku potrage za haškim beguncem zbog sumnje da je jedan od njegovih jataka

U akciji srpskih bezbednosnih službi iz njenog stana je izneto desetak kutija dokumentacije, fotografija, podataka sa kompjutera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << telefonskih imenika.

- Uzeli su mi čak i neke muzičke diskove. Valjda da ih slušaju dok čitaju moje knjige. Rasim Ljajić se odlučio na do sada nepoznato delo u ovoj demokratskoj državi - da heklerima zastrašuje novinara i književnika, transparentnog borca za istinu i pravdu za srpski narod - kaže za "Vesti" Ljiljana Bulatović.

Prema njenim rečima, pretres stana trajao je oko osam sati, a akciju je izveo veliki broj pripadnika specijalnih - antiterorističkih jedinica.

- Pored tih ljudi u fantomkama sa uperenim automatima osetila sam se kao da sam neki diler droge. Ali, policija očigledno nema vremena sa njima da se bavi, već da hapsi nas novinare - kaže Bulatović i dodaje da je posle detaljnog pretresa sa suprugom i snajom odvedena na dodatnih dva sata informativnog razgovora.

- Svima je bilo jasno zašto sam tu, a kada su me pitali da li znam ko su jataci i gde je Ratko Mladić, odgovorila sam im da sve piše u mojim knjigama i da su moje knjige jataci istine o stradanju Srba - kaže ova autorka koja najavljuje krivičnu prijavu za ugrožavanje građanskih sloboda i dostojanstva, težak duševni bol i ugrožavanje zdravlja njenog supruga.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.