Završen pretres kuće Mladićevog jataka

Izvor: Mondo, 12.Dec.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen pretres kuće Mladićevog jataka

Pretres kuće Ljubinka Zlatića u Aranđelovcu, u okviru sveobuhvatne akcije prikupljanja dokaza koji bi mogli da ukažu na to gde se skriva haški begunac Ratko Mladić, završen je danas, posle gotovo četiri i po sata.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U toku potraga MUP-a za haškim beguncima

Izvor: RTS, 12.Dec.2008

Specijalne jedinice srpske policije, u sklopu potrage za pomagačima Ratka Mladića, završile pretres privatne kuće u Aranđelovcu. Posle akcije pripadnici SAJ-a se povukli sa aranđelovačkih ulica. ..Opsežna akcija MUP-a Srbije, koja je trajala tri i po sata,  izvedena je po nalogu Tužioca za...

Nastavak na RTS...

Završen pretres u Aranđelovcu

Izvor: RTV Pink, 12.Dec.2008

Završen pretres kuće Ljubinka Zlatića, Mladićevog poznanika. . . Pretres kuće Ljubinka Zlatića u Aranđelovcu, u okviru sveobuhvatne akcije prikupljanja dokaza koji bi mogli da ukažu na to gde se skriva haški begunac Ratko Mladić, završen je danas, posle gotovo pet sati. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.