Vukčević o potrazi za Mladićem

Izvor: B92, Beta, 23.Sep.2009, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukčević o potrazi za Mladićem

Beograd -- Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević kaže za B92 da sve službe danonoćno rade na lociranju i hapšenju haškog optuženika Ratka Mladića.

"Sve službe rade dan-noć...Svima nam je jasno da bez Mladića u Hagu nema puta Srbije u Evropu", kaže Vukčević. On nije želeo da iznosi detalje o akcijama potrage za najtraženijim haškim beguncem, ali je napomenuo da očekuje da će Mladić do kraja godine biti u Hagu.

"Jedna akcija potrage izvedena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je 23. avgusta, a pojedini mediji su o tome saznali tek posle petnaestak dana. To govori da je akcija izvedena profesionalno”, kaže Vukčević.

Tužilac za ratne zločine navodi da predstavnici Akcionog tima za lociranje i hapšenje Mladića neće davati izjave o svojim aktivnostima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Službe danonoćno traže Mladića

Izvor: S media, 22.Sep.2009, 20:25

"Sve službe danonoćno rade na lociranju i hapšenju haškog optuženika Ratka Mladića", izjavio tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević. .."Sve službe rade dan noć..Svima nam je jasno da bez Mladića u Hagu nema puta Srbije u Evropu", rekao je Vukčević...Tužilac očekuje da će Mladić...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.