Vukčević: Mladić se krije u Srbiji

Izvor: Glas javnosti, 29.Avg.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukčević: Mladić se krije u Srbiji

BEOGRAD - Tužilac za ratne zločine Srbije Vladimir Vukčević rekao je juče da očekuje da će Ratko Mladić, koga je Haški tribunal optužio za ratne zločine, uskoro biti uhapšen. Vukčević je agenciji Asošiejted pres (AP) rekao da veruje da se bivši vojni komandant bosanskih Srba krije u Srbiji.

On je rekao da ne veruje da je Mladić promenio svoj lični izgled tokom skrivanja, kao što je to učinio bivši politički >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << vođa bosanskih Srba Radovan Karadžić, koji je uhapšen prošlog meseca. Vukčević je podvukao da su njih dvojica potpuno različite ličnosti. Mladića i Karadžića Haški sud optužio je za genocid i zločine protiv čovečnosti tokom rata u BiH.

Pa nije valjda da je u Srbiji?. Ova me informacija jako iznenadjuje jer sam mislio da onaj "neprijateljski zapad" samo smislja zackoljice protiv nas. Pa hoce li se nas "heroj" predati ili se ceka da i on podje na "odmor u Hrvatsku" sa laptopom?. Nadam se da na njegovom laptopu postoje neke druge stvari od onih koje je imao Raso jer bilo bi dosadano da se prica ponavlja. Jedino ako podje u inostranstvo sa tenkom, onako kako to dolikuje generalu, onda mislim da njegov laptop nema sansi da bude izgubljen negde na periferiji Beograda. Uzgred receno neka obrije bradu i neka se okupa, a u Haagu ga ceka mesto u timu i to na mestu centarfora. Ratko idi u zatvor da bi cela Srbija izasla iz zatvora!.

Uh al si se ti raspricao! Hajde odmori se malo! Dok god ima haskih begunaca ima i slobode u nasoj Srbiji. Kad pohapse svakoga sta ostaje nama obicnim gradjanima? Mozda zivot pod prismotrom? Zivot gde izdajice i strani spijuni hapse raju kako im se prohte? Gde cuvari reda sutiraju demonstrante do smrti? Uh!!!

Моžda će te uskro uhvatiti Mladića - ali za onu stvar!

Djoko sta mislis dali je ovaj Nostradamus srbin ili siptar ili mozda preobuceni ustasa iz Hrvatske. Mozda je i kopile od Kandicke, a mozda ima i malo arjevske krvi kad tako mrzi srbe. Takav jedan ne moze da bude u srbiji bez veze, to moze samo onaj koji je placen da obavi neki prljavi posao. Takove kao Nostrodamus ne moze da okupa ni Sava ni Dunav zajedno, to je smece koje vec jednom treba da se pomete. Usput zahvalio bi se moderatoru sto nam uvek objavljuje komentare ove budale, da srpska javnost vidi ko sa nama zivi u komsiluku.

Ti si jedan radikalski papak koji ne zna da su Srbij i Srbi imenice i da se pisu VELIKIM SLOVOM.

Bravo Djoko, bravo patriota. Onaj Nostradamus i ne primecuje da je bolesnik.

u srbiji se kaz takav i djubre, a ti patrioto budi zahvalan srbiji na gostoprimstvu i pomoci. a ti kao i svaki dobar precanin vracas tako sto grizes ruku koju treba da ljubis. no, takav si kakav si- nedopraven

Gospodine "Patrita" (mada ne znam sta to znaci?) ne razumem zasto pozivate "svoga Djoku" i pitate ga sta li sam ja?. Pa on ima suplju glavu i ne moze vas bas mnogo savetovati, iako na osnovu napisanog nisam siguran da i vasa glava nije suplja jer vrvi od fasistickih ideja. Vi ste izgleda u dubokoj fazi bolesti jer stalno pominjete druge narode i nacije kao da su oni sa Marsa a jedino vi sa planete Zemlje. Ali dobro ne mogu svi da budu pametni jer kako bi ih razlikovali od ovakvih kao sto ste vi. Fasizam je bolest i ubraja se u pozitivne stvari - mozete naci u knjigama. I na kraju da vas citiram i da se zahvalim "..moderatoru sto nam uvek objavljuje komentare ove budale, da srpska javnost vidi ko sa nama zivi u komsiluku..". Neke stvari treba pisati velikim slovima - pogadjate li koje ili je to pretesko za vas dvocifreni IQ?.

Nostradamus, tvoj IQ je sigurno jednocifren. Drugim recima - ti si idiot!

Kakva je ovo izjava!? Tužilac ili Boga moli da ga ne uhvate, pa ga opominje da se skloni, ili zna da nije u Srbiji, pa opanjkava drugove policajce, kao, oni ne rade svoj posao, a on se ubi od rada.

Poruka za tužioca iz pouzdanih izvora: Nije, Vukčeviću, nije Mladić u Srbiji, on je u Bosni, možeš da ga uhvatiš negde izviše Jajca!

Vladimi Vukcevic je djukela. Sljam Srpskog roda. Jedan od najvecih izdajnika.

U velikoj sam dilemi da li je ovaj Vukcevic bolestan u glavu ili je umobolnik. Da je covek - nije, da je idiot - Dostojevski rece - jeste. E, pa sad takvom idiotu, posto smo ga razotkrili i u potpunosti definisali, dali funkciju babe-tuzibabe, a on to krajnje ozbiljno shvatio i tera po starom "trla baba lan da joj prodje dan". Jedne babe sto se niz stepenice strmosala kako-tako se kurtalisasmo, a ova matora crnogorska gnjida nikako da shvati u svom natecenom mozgu da su njegove price bolesnicke. Idi, Vukcevicu, na Durmitor, Lovcen ili Zabljak pa tamo lepo odmaraj svoju umobolju i skini se sa vrata srpskom narodu. Ako te tadic placa, trazi od njega da ti tamo dostavlja penziju, igraj sah, mice ili domine i leci se kako to dolikuje ljudima tvojih godina. I jos nesto mali vukcevicu: ne plasi se vuk kozjom mesinom i ne lazi Engleze i Amerikance vise - znaju oni taj zanat bolje od tebe. Pazi se samo promaje - ume da duva i oduva, pa zato kamenje u dzepove i dobro stiskaj. Poneki put mozes i da otucas jedan o drugi, slobodno to cini, jer ti i onako nista izmedju nemas.

Iz pouzdanih izvora sam saznao da ce ovog tuzioca uskoro ubiti.To je saznao i on i sada pokusava neki inat da tera.Postoji tvrdnja da ce mu prvo ubiti nekog od familije.....A njega su vec pokusali skinuti ali se to ne objavljuje u javnosti.Pre nekoliko dana ili tacnije 17.08.2008 ispod sluzbenog automobila nadjen je eksploziv,ne njihovom sposobnoscu vec dojavom da mu je ispod auta ek.naprava.Zeleli su samo da ga opomenu i da mu kazu mozemo kad hocemo a ti ratzmisli.Po mojim saznanjima on ce dobiti uskoro metak u celo a i jos nekoliko clanova vladajuce koalicije.Postoji jedan problem u toj grupi a to je ko ce iskoristiti vakum u toj situaciji,ali kako sam saznao ide se na sve ili nista.Grupacija nije nikakva obavestajna sluzba vec iskljucivo Srbi koji sebe nazivaju osvetnici....Ista ta grupa je locirala Bagzija i pitanje je dana kada ce da ga kindapuju,onda je kraj lazi i obmana u Srbiji.

Mnogo gledas akcione filmove a "ne lezi ti" nekako ni VUTRA. Moras prestati sa uzimanjem toga i probudi se jer ces prespavati kada dodje taj dan o kome pricas. Razmisli da iznajmis deo mozga koji ti nicemu ne sluzi, mozda zaradis koju kintu, a ovako ti samo dzabe trosi energiju i kiseonik. Blago tebi ti imas i viska mozga a pamet mora da ti curi napolje kroz usi.

Srbi u Rep Srpskoj ili kako Srbijanci vole da kazu bosanci su ogorceni na Srbiju ovde vlada sve veca ideja da Rep Srpska nekada u buducnosti bude drzava ali ne u zajednici sa Srbijom sa nasim sudbinama se igrao i Slobodan Milosevic kada je udario jadnom i nesretnom narodu preko Drine sankcije tako da su se i teski ranjenici morali vracati sa granice sa Srbijom agonija se i dalje nastavlja i pored Milosevica koji je bio jedan bijednik karijerista dolaskom zutih ili tkz demokrata udarce na Srbe preko Drine se i dalje nastavlja hapsenjem Karadjica i pokusaja Mladica . Prokletstvo je baceno na vas jer niko i nikada nije tako izdavao svoj narod.Laz i medije su ucunile takav kulturni genocid da su mladi Beogradjani mislim na one oko dvojke pomislili da je Mladic kriv za njihove neuspjehe, vize za njihovu buducnos ovo je zalosno da nemoze zalosnije da bude u kakvom mraku zive te osobe. Crkva SANU,emigracija sve institucije i pro patritska Srpska inteligencija treba da pokrene jedno sveopste otreznjenje i duhovni obnavljanje Srpskog bica uprotivnom mi kao narod polako ali sigurno nestajemo dovoljno je danas pogledati proustaski B92 i sve vam bude jasno u kakvom lavirintu mnogo mladih zivi. Probudite se da ne bude kasno jer jednog dana moze se desiti da se probuditie i da budete stranac u svojoj zemlji

Kada ce se u Srbiji imenovati TUZILAC ZA IZDAJNICKE ZLOCINE ?Pa da jednom zauvek dokrajcimo ovaj sljam koji smrdi vec punih 8 godina .

''Ratko idi u zatvor da bi cela Srbija izasla iz zatvora!''

Boze kakav debil... ali izgleda da ni onaj Vukcevic nije bolji!?!

Sto ga pre uhapse to je bolje. A Mladic da je neki heroj i patriota on bi se sam predao. Ne bi se kao neka baba skrivao. Kakav je to pariota kada zbog njega jednog cela zemlja ispasta?!?!?

Mladic je BRUKA za Srbiju, isto kao i oni divljai koji su polomili Beograd i to dva puta.

Htio bi samo da obavestim Nostrodamusa i ovgog anonimca da su srpski narod "Nebeski narod" da je covjecanstvo pocelo od Adama i Eve a oni su cisti srbi. Sve ostalo su bastardi, kao i Nostradamus koji krije da je hrvat, a samo zato sto ga je sram da prizna da su hrvati nastali od srba. Kad neko prica o nacijama o tome treba nesto i da zna. Preporucio bi mu da procita knjige najveceg srpskog intelektualca novijeg doba cetnickog Vojvodu Vojislava Seselja. Veoma je vazno da nostradamus primeti i to dali je nesto napisano velikim ili malim slovom. Svaka cast, dobro oko u supljoj glavi.

Boki, završio se drugi svetski rat!!!Puno si se bre nagledao partizanskih filmova. Kakva je to reč: "Izdajnik"? Ti bi i streljao sa šmajserom!!???Idi bre gledaj Prleta i Tihija!!!Ako nemaš šta pametno da kažeš, prestani da šalješ glupe komentare....

Pozdravljam Isnajdera i pozeleo bih mu sve naj bolje uz onu staru IZ TVOJIH USTA U BOZIJE USI.

sto pre da se desi.

Sub.30.August

Sve ovo radi crnogorska mafija sa Tadicem na celu.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.