TADIĆ: ZORAN ĐINĐIĆ UBIJEN ZBOG MILOŠEVIĆA!

Izvor: Kurir, 09.Jun.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TADIĆ: ZORAN ĐINĐIĆ UBIJEN ZBOG MILOŠEVIĆA!

BEOGRAD - Da se zna! Predsednik Boris Tadić dosad je najglasnije od svih ukazao da je srpski premijer Zoran Đinđić ubijen zbog izručenja Slobodana Miloševića u Hag. Tadić je to rekao govoreći o rizicima koje je nosilo i hapšenje najtraženijeg haškog optuženika Ratka Mladića.

BEOGRAD - Da se zna!

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Boris Tadić dosad je najglasnije od svih ukazao da je srpski premijer Zoran Đinđić ubijen zbog izručenja Slobodana Miloševića u Hag. Tadić je to rekao govoreći o rizicima koje je nosilo i hapšenje najtraženijeg haškog optuženika Ratka Mladića.

- Srbija je hapšenjem Mladića ispunila svoju moralnu obavezu i pokazala da je spremna za trajna rešenja problema u regionu, iako je to vezano i sa opasnostima - rekao je Tadić, navodeći da je bivši srpski premijer Đinđić platio životom odluku da Miloševića izruči Haškom sudu.

Potpredsednica DS Jelena Trivan u izjavi za Kurir kaže da nije bilo teško izvući zaključak da je ubistvo premijera Đinđića imalo antihaški predznak.

- Dobro je poznata atmosfera pred ubistvo Đinđića, dobro je poznato kako je došlo do pobune JSO, dobro je je poznato da su organizatori te pobune bili i atentatori, tako da nije teško izvući zaključak. To su opšte poznate činjenice o kojima se, nažalost, nije dovoljno govorilo - poručuje Trivanova.

(R. K.)
Pogledaj vesti o: Uhapšen Ratko Mladić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.