Izvor: EMportal, 22.Dec.2009, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strani mediji: Mladić ostaje prepreka na putu do EU

Svetski mediji u današnjim izveštajima o podnošenju zahteva za članstvo Srbije u Evropskoj uniji ukazuju da glavna prepreka za dalju evropsku integraciju zemlje ostaje hapšenje haškog optuženika Ratka Mladića.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetski mediji: Mladić ostaje prepreka

Izvor: Blic, 22.Dec.2009

Svetski mediji u današnjim izveštajima o podnošenju zahteva za članstvo Srbije u Evropskoj uniji ukazuju da glavna prepreka za dalju evropsku integraciju zemlje ostaje hapšenje haškog optuženika Ratka Mladića.....Srbija je ohrabrena nedavnim odlukama EU da odblokira prelazni sporazum sa Beogradom...

Nastavak na Blic...

Štampa: Uslov za članstvo hapšenje Ratka Mladića

Izvor: TV Avala, 23.Dec.2009, 15:05

Vodeći britanski i francuski listovi danas izveštavaju o tome da je Srbija u Stokholmu podnela zahtev za članstvo u EU, ističući da je glavni uslov da zemlja i zvanično postane kandidat - hapšenje haškog optuženika Ratka Mladića.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.