Sin Ratka Mladića ponosan na oca

Izvor: Glas javnosti, 17.Maj.2012, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Ratka Mladića ponosan na oca

BEOGRAD - Darko Mladić, sin haškog optuženika Ratka Mladića, kome je u sredu počelo suđenje u Haškom tribunalu, izjavio je za ruske medije da je ponosan na svog oca.

Darko je i intervjuu koji je dao RT izjavio da je njegov otac samo pokušavao da zaštiti zemlju tokom rata u Bosni i Hercegovini.

"Mi se borimo za njegovu slobodu svim mogućim sredstvima. Optužbe protiv njega su vrlo teške i smatramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da su pogrešne".

"Ponosan sam na očevu ulogu u ratu u Bosni, ne zbog toga što mislim da je kriv, već zato što je radio svoj posao u tom ratu. Glavni cilj bio je da zaštiti naš narod od ponovnog izlaganja genocidu. Ne mislim da je moj otac bio pion u službi politike Srbije", rekao je Darko Mladić.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.