Izvor: B92, 07.Dec.2010, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS pozvao Mladića da se ne preda

Beograd -- Poslanička grupa Srpske radikalne stranke poručila haškom beguncu Ratku Mladiću da se ne predaje.

"Ako može da nas čuje, poručujem mu da se ne preda, da izdrži pritiske jer će proći i ova marionetska vlast", kazao je šef poslaničke grupe SRS Dragan Todorović.

Todorović je rekao da će SRS učiniti sve da olakša život porodici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ratka Mladića nad kojom se, kako je ocenio, "sprovodi teror u kontinuinetu".

On je kazao da će radikali tražiti sve podatke o "civilu navodno zaposlenom u Palati pravde" koji je, kako tvrdi, napao poslanika SRS tokom protesta zbog suđenja Mladićevoj supruzi Bosiljki Mladić.

U Skupštini Srbije nastavljeno je zasedanje, a u toku je postavljanje poslaničkih pitanja. U drugom delu, koji počinje u 15 sati ,raspravljaće se o spornoj reformi pravosuđa. O tome više u posebnoj vesti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.