Pretresane tri lokacije u potrazi za Hadžićem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2011, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretresane tri lokacije u potrazi za Hadžićem

STARA PAZOVA -

Pripadnici Žandarmerije i Službe za otkrivanje ratnih zločinaca pretresali su danas tri lokacije u okolini Stare Pazove, u sklopu potrage za haškim optuženikom Goranom Hadžićem.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, rekao je da je pretres urađen po zahtevu Tužilaštva za ratne zločine, kako bi se došlo do dokumenata ili saznanja važnih za potragu za Hadžićem".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
SRS: Mladićevoj porodici preti oduzimanje imovine

Srpska radikalna stranka optužila je danas vlasti u Srbiji da nastoje da porodicu Ratka Mladića ostave bez osnovnih uslova za egzistenciju, navodeći da tom haškom optuženiku preti oduzimanje imovine.

Član Predsedničkog kolegijuma SRS Boris Aleksić je rekao da vlast, u dogovoru sa glavnim tužiocem Haškog tribunala Seržom Bramercom, namerava da oduzme porodičnu kuću i stan od supruge i sina Mladića.

"Umesto da vlada oduzima imovinu od tajkuna i kriminalaca koji su

sve bogatiji, oni nameravaju da izbace na ulicu porodicu srpskog generala", rekao je Aleksić na konferenciji za novinare.

On je naveo da Mladiću preti oduzimanje novca i imovine u Srbiji i Makedoniji, a možda i u još nekim zemljama, istakavši da se time krši Ustav, jer protiv njega ne postoji pravosnažna presuda.

Aleksić je rekao da je i dosad bilo upada u porodične kuće Mladić, a da je Darkova supruga dobila otkaz na radnom mestu u "Telekomu" i poručio Mladiću i njegovoj porodici da će SRS uvek biti uz njih.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić,   Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.