Mladićev bratanac: Ratko se nikad neće predati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladićev bratanac: Ratko se nikad neće predati

BEOGRAD - Goran Mladić, bratanac haškog optuženika, rekao je da porodica nema nikakvih informacija o skrivanju Ratka Mladića, ali je uverena da se on nikada neće dobrovoljno predati.

"Porodica nema nikakvih informacija o njegovom skrivanju, ali skoro smo sigurni da on uopšte nije u Srbiji", rekao je Mladić za Pres.

"Pretpostavljamo da je on davno napustio zemlju i da je negde >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << daleko, na sigurnom. Ne bih uopšte isključio mogućnost da je negde u Rusiji ili Belorusiji", dodao je on.

Mladić je ubeđen da se njegov stric nikada neće predati, jer da je hteo, već bi to uradio.

"A ako mu i priđu blizu, živ im neće pasti u ruke. To vam garantujem. Znam kako razmišlja i siguran sam da će se pre ubiti nego da bude uhapšen", naglasio je Goran Mladić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.