Izvor: Glas javnosti, 19.Feb.2010, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bramerc: Postoji volja za hapšenje Mladića

HAG - Glavni haški tužilac Serž Bramerc izjavio je da nema razloga da ne veruje da je haški begunac Ratko Mladić u Srbiji, ali je i ocenio da sada postoji veća politička volja za njegovo hapšenje.

- Danas možda imamo manje informacija o tačnim mestima (na kojima Mladić boravi), ali i veću političku volju - rekao je Bramerc.

On je, međutim, dodao da ne može reći da li je hapšenje Mladića >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << "pitanje nedelja ili meseci".

- Mogu samo reći da nema ni najmanjeg razloga da se misli da on nije u Srbiji - rekao je glavni haški tužilac, od čijeg izveštaja o saradnji Srbije sa Tribunalom zavisi njen dalji put ka Evropskoj uniji.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Veća volja za hapšenje Mladića

Izvor: Kurir, 19.Feb.2010

HAG - Glavni haški tužilac Serž Bramerc izjavio je da nema razloga da ne veruje da je haški begunac Ratko Mladić u Srbiji, ali je i ocenio da sada postoji veća politička volja za njegovo hapšenje. - Danas možda imamo manje informacija o tačnim mestima (na kojima Mladić boravi), ali i veću...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.