Bosanske laži i video-trake

Izvor: Glas javnosti, 13.Jun.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanske laži i video-trake

BEOGRAD - Bekir Hadžiomerović, urednik političkog magazina „60 minuta“ na TV BiH, ponovio je juče da neki od privatnih video-snimaka Ratka Mladića potiču iz 2008. godine. - Na snimcima su Mladićeva unuka rođena 2001. i unuk koji je rođen 2006. godine. Takođe, na snimku guslarskog posela vidi se devojčica, već odrasla, kako mu seda u krilo, a reč je o njegovoj unuci. Stoga je nemoguće da su snimci stariji od osam godina - rekao je Hadžiomerović.

Međutim, ova >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << tvrdnja naišla je na žestoku osudu srpskih državnih zvaničnika, ali i članova Mladićeve porodice.

Procurilo iz Haga

Privatni video-snimci Ratka Mladića procurili su iz Haškog tribunala zahvaljujući nižem osoblju koje tamo radi, a poreklom je pretežno s prostora BiH i Hrvatske, saznaju Glas javnosti i Kurir.

- Snimci su umnoženi u ko zna koliko primeraka i na kraju dospeli i do televizije u BiH. Glavni tužilac Serž Bramerc je poludeo kad je čuo za to i odmah je naredio internu istragu - kaže naš izvor.

Dvolicni Rasim Ljaljic!!!

Hajde da gledamo racionalno i bez pretenzija pa da dodjemo do zakljucka.Ja imam argument ali otom potom.Rasim je dao tri razlicite izjave tim povodom,cas nezna,cas mi smo to dali Bramecu,pa na kraju kaze ,neznam ko to zeli da nas opet stavi u magarecu klupu.Evo ja cu miu odgovoriti ko to zeli Srbiju da vrati u magarecu klupu...Ti Rasime licno.

Idemo prvo da kazemo ko je Rasim Ljaljic,jedan od ideologa zajedno sa pokojnim Alijom Izetbegovicem,o pravljenju takozvane ,,Zelene transvezale",ideja koja je bila i ostala prisutna u svetu muslimanskih fundamentalista sa podrucja bivse SFRJ.,,ZETRA",Sarajecvska sportska dvorana koja je napravljena 84 gidine za olimpijadu nosi ime te ideje Zelena transvezala.Sta je taj pojam Zelena transvezala?To je zamisao ujedinjenja svih Balkanskih muslimana na jednom mesto,stvaranje muslimanske drzave od Sarajva ,preko Ravne Romanije,Rogatice,Nove Varosi pa sve do Tutina.

Elem sada da se vratimo Rasimu,tuzilastvo i ovi gore na Banjici posedovali su tri diska na kojima je bio materijal sa ovih VHS snimaka.Pre nekih 14 dana ,naprasno je nestao jedan snimak sa Banjice,medjutim samo dve nedelje kasnije taj snimak se nalazi ponovo u dokumentaciji o odbeglim i optuzenim od strane Haskog fasistickog suda.

E pre tacno sedam dana ,jedna nasa prijateljska sluzba je presrela razgovor Rasima Ljaljica i Harisa Silajdzica,a otprilike kako je meni preneseno razgovor se vodio ovako:

Ti si rekao Rasime da je to zavrseno-Silajdzuic

-Rekao sam i to je na putu -Ljaljic

Uredu Rasime ,ocekujem da je to veceras kod mene-Silajdzic

Alihimanet-Silajdzic

Alihimanet-Ljaljic

E sada vi sami zakljucite ko ,sta ,gde i kako..Sto se tice generala Mladica prenecu vam da je dobro i zdravo,sva naglabanja,tu je ovde je ,pa cak se pominje i Tuzla su laz.General je dobro ,zadnji put smo bili sa dosta prijatelja u lovu na divlje svinje,ako Bog da i ove ce mo godine ponovo u lov.Predlazes,Rasimu,Harisu i onom Bakiru ako zele autenticne snimke da naprave neka nam se jave,u novembru smo na Ravnoj Romaniji,pa sve do Varde Visegradske u lovu cele dve nedelje,ako volite lov javite se mi smo dobri domacini.

Ne treba se puno obzirati ne emisije Bekira Hadziomerovica jer je to zakleti mrzitelj srba i koristi svasku priliku da rasplamsa jos vecu mrznju, a sve po naredjenju Silajdzica koji mu je glavni gazda i finansjer. Cudi me da profesijonalni politicar kakav je Komsic koji takodjer mrzi srbe dozvoljava sebi da na ovako naivan nacin rusi ugled. On priziva srpsku stranu da vec jednom prestanu lagati i da priznaju istinu. On jedva jedvice uz velike napore zeli da govori sa srpskom stranom jer za njega srbi su nesto najgore na svjetu. On takodjer koristi sve prilike da srbima razbija nosovo da im preti, a u stvari to vam je jedan zecic koji se boji svoje sene. Niko njemu nije kriv sto ga ne priznaju niti hrvati u bosni, izabrali su ga muslimani kako bi ga koristili. Zna on sve to i zato zeli uvek da bude u centru paznje iako zna da mu je puska prazna. Bjeda od coveka.

Jeli vi to branite optuzenog ??

Zasto niko iz Srbije nije objavio sve ove snimke BEZ OBZIRA kada su nastali, a ne da ovde naglabate o tome kolko su snimci stari ??

Jasno je ka dan ko i malo mozga ima...a imamo ga, da je ovo s namerom uradjeno.Takodje je jasno da se zapad nece smiriti do poslednjeg Srbina ..trazice i iskopavati kosti iz kamenog doba kada vise ne budu imali sta.Nije Mladic problem...problem smo mi kao narod koji je jedini isporucio svojih 40 najkvalitetnijih ljudi,ni jedna drzava na svetu nije to uradila,ni jedna...a uzgred ...sta je sa vise od 2500 ratnih zlocinaca od drugog svetskog rata sto nam Austrija osta duzna?Niko to od celnika drzave nase ni ne pomenu,pa nam sada unuci i praunuci istih tih zlocinaca sude,postavljaju uslove i nude evropski zagrljaj...

Muslimansko-POturicke lazi a ne "bosanske".Jer i ja sam regionalno bosanac pa nema vzeze nikakve s POturicama i bosancima muslimanima.

ELIOT NES

Vas 10 000 tragača, doušnika, njuškala, ljigavaca, „brankovića“, pubova i pandura ga traži a nas 2 miliona ga čuva, krije i šifrovano mu dojavljuje gde da se skloni od potere i vašeg laveža. E, moj Vukčeviću, na koje si niske grane spao. Da klečiš i puziš pred Seržom Bramercom, da mu ladiš, da mu se uvlačiš, da mu glavu "CRNOGA ĐORĐA" na tanjiru nudiš. Jel te to Nada Irodijada naučila da glavu Jovana Krstitelja,. za bednu napojnicu, belosvetskom hohštapleru predaš? Naravno da Ratka u šiframa obaveštavamo gde si ti. SRERSKI KAPETANE JEROTIJE Na našu stranu je prešao tvoj dosadašnji špijun Aleksa Žunić. Šifru smo promenili. "Plava riba i kljukana demokratija je "gornja razrešena šifra" Donju šifru zna samo Ratko i ona glasi kratko "ĐOKA" E, sad da vidite kako to izgleda šifrovano u novinskom članku. "Ima žege od Horgoša do Požege" , "Upokojila se Alpina i Dafina"- Na groblju ti Vukčeviću Cveće uvenuti neće!

Gde god vidiš kola žuta - u planinu beži s puta. Ove rečenice su istrgnute iz konteksta a inače se nalaže u romanu Marka Vidojkovića " Lavlje Kandže za zaključavanje volana na "Peugeotu") Postoje i adio i vizuelni znaci pomoću kojih mi (narod Srpski) javljamo Ratku da nailazi tvoj "čopor". Dimni signali se šalju dvaput kratko i jednom dugačko. Zvučni su uglavnom ultrazvučni i šaljemo mu ih preko "kitova" i delfina. Kad vidite ljude u narandžastim trikoima pomislićete da su u pitanju radovi na putu, međutim to su naši kontramitingaši. A kad vidite čitave kolone, čete i divizije ljudi, žena i dece obučene u žute kombinezone znajte to su Vukčevićevi goniči, provokatori i majstori. Oni upravo, kao krtice prave podzemne hodnike i tunele kroz koje će provesti zapadni tok ruskog gasa zvani DINKIĆEVA GASNA KOMORA ZA SRBIJU. Ukoliko Vukčević na željenom mestu ne uhvati Ratka pomoću čula mirisa i čula "pipanja", Serž Bramerc mu je predložio da sagradi jedno 20-30 gasnih komora da u njih trpa sve sumnjive Srbe (nas jedno 4-5 miliona) Jedan od ugušenih mora biti Ratko da jebe oca, što reče oni fukara Milo montenegrinski. Ovi što hvataju Ratka, mogli bi da angažuju i strane saradnike recimo Paju Patka, mada za hvatanje treba i alatka, mislim oruđe. Da sam nešto na Vukčevićevom mestu odmah bi pored Krkodačićeve gerentologije angažovao i Šutanovca sa sva tri aviona lovca. vidim da pogađate dok bi tražili Ratka izgubio bi se Šutanovac. A toliko u Vladi imamo izgubljenih da ih ni Bog ne može da nađe. Poslenja šifra glasi vrlo kratko: U ZMIJU SE PRETVORI RATKO!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.