10.000.000.$ za Mladića

Izvor: RTV Pink, 28.Okt.2010, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10.000.000.$ za Mladića

Vekarić: Povećanje nagrada jasna politička volja Srbije. . . Odluka Vlade Srbije da poveća nagradu za informacije o haškim beguncima Ratku Mladiću na deset, a o Goranu Hadžiću na milion evra jasna je politička volja Srbije da završi obavezu prema haškom tribunalu i ukloni i posleđnu prepreku koja joj stoji na putu ka Evropskoj uniji, rekao je zamenik tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Nagrada za Mladića usijaće telefone

Izvor: S media, 28.Okt.2010

U Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) očekuju povećani broj poziva na telefon 9191, nakon današnje odluke Vlade Srbije da poveća sa milion na deset miliona evra nagradu za informaciju o haškom beguncu Ratku Mladiću, rekao je Tanjugu šef kabineta direktora BIA Jovo Stojić...Stojić kaže...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.