Šta čeka radnike i korisnike Telenora?

Izvor: B92, 21.Mar.2018, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta čeka radnike i korisnike Telenora?

Beograd -- Potpredsednik vlade i ministar trgovine Rasim Ljajić je izjavio da ne očekujem drastične promene kada je reč o zaposlenima u Telenoru.

"Ne verujem da će tu biti bilo kakvih otpuštanja, ali sam siguran da će biti novih investicija", rekao je Ljajić novinarima.

Ljajić je rekao i da je prodaja Telenora signal za strane investitore, kao i da će PPF obezbediti nove investicije.

Ministar je kazao da će, po ugovoru, u naredna 33 meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve poslovati pod firmom Telenora, a "nakon toga će biti promenjen brend i dobiće firma novog vlasnika, pa samim tim i kompaniju pod kojom će poslovati u Srbiji".

"U međuvremenu se ne očekuju nikakve značajnije promene sa stanovišta korisnika", rekao je Ljajić.

Telenor grupa je potpisala ugovor o prodaji poslovanja u regionu centralne i istočne Evrope PPF grupi za 2,8 milijardi evra, uključujući i poslovanje u Srbiji.

"Transakcija uključuje mobilne operacije u Mađarskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori i Srbiji i provajdera tehničkih usluga Telenor Common Operation (TnCo), koji su svi u potpunosti u vlasništvu Telenor grupe", saopšteno je danas iz norveške telekomunikacione kompanije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prodaja Telenora: Ima li otpuštanja i promena za korisnike?

Izvor: Press, 21.Mar.2018

Beograd -- Potpredsednik vlade i ministar trgovine Rasim Ljajić je izjavio da ne očekujem drastične promene kada je reč o zaposlenima u Telenoru. . Foto:Thinkstock. "Ne verujem da će tu biti bilo kakvih otpuštanja, ali...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.