Saradnja bolja, ali nedovoljna

Izvor: Glas javnosti, 18.Nov.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja bolja, ali nedovoljna

BEOGRAD - Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc razgovarao je juče u Beogradu sa tužiocem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem i predsednikom Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasimom LJajićem.

Kako se saznaje, Bramerc će izveštaj podneti krajem nedelje. Ocena je da je saradnja sa Haškim tribunalom poboljšana, ali se ne može reći i da je potpuna.

Portparol glavnog tužioca Haškog tribunala Olga Kavran je navela da su sastanci >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << prošli u konstruktivnoj atmosferi, ali da ne može ništa više od toga da kaže jer tužilac Bramerc insistira na tome da se svi detalji ostave za izveštaj.

Kavranova je navela da je Bramerc razgovarao i sa direktorom BIA Sašom Vukadinovićem i direktorom kancelarije Nacionalnog saveta Dušanom Ignjatovićem.

Glavni tužilac Tribunala će danas, prema rečima Kavranove, imati odvojene susrete sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem, premijerom Mirkom Cvetkovićem i šefom diplomatije Vukom Jeremićem.

..."saradnja sa Tribunalom je poboljsana , ali se ne moze reci da je potpuna " . Eto velike izjave nekakvog Bramerca , cate uposlenog da pere obraz 19 teroristickih drzava ---jer bombardovati civile je terorizam po definiciji . Zasto te drzave ne sude malo sebi za koncentr logore , hemijske otrove , atomske bombe , napalm bombe ...--poubijale su preko 100 miliona civila u 20-om veku .

Kada im krene sudjenje , saradnja ce biti "POTPUNA"

Neophodno je takodje da se insistira i na istrazi protiv vampira XX veka ( u vezi nestalih Srba na Kosmetu i groznih transplantacije organa) o cemu je govorila Karla del Ponte

A vrijeme je da ovaj crnogorac optuzi i Djukanovica.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.