Nikolić: Može sa DS, ali samo u opštinama

Izvor: Glas javnosti, 18.Nov.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Može sa DS, ali samo u opštinama

BEOGRAD - Predsednik SNS Tomislav Nikolić izjavio je juče da ne isključuje mogućnost saradnje sa DS-om na lokalnom nivou, što je, prema njegovim rečima, potvrđeno dogovorom naprednjaka o koaliciji u Prijepolju sa Sandžačkom demokratskom partijom Rasima LJajića, koja je partner DS.

Nikolić je Tanjugu rekao da postoji mogućnost ulaska u koaliciju s demokratama u Knjaževcu, dodajući da je SNS odluku o formiranju >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << vlasti u tom gradu prepustila svom lokalnom odboru.

Predsednik naprednjaka je dodao da će danas, posle sastanka s predstavnicima lokalnog odbora SNS u Knjaževcu, biti poznato da li će i s kim naprednjaci formirati vlast u toj opštini.

U Knjaževcu, čiji lokalni parlament ima 40 odbornika, na vanrednim lokalnim izborima, održanim 9. novembra, pobedila je koalicija „Za opštinu Knjaževac - DS i G17 plus“, osvojivši 11 mandata, koliko je osvojio i Pokret „Živim za Knjaževac - Boško Ničić“.

Grupa građana „Napred, Srbijo - Tomislav Nikolić“ dobila je osam, SPS pet, DSS tri, a LDP dva mandata.

- U Knjaževcu je problem što ako uđete sa Ničićem u koaliciju, onda nema podrške od Republike - rekao je Nikolić.

Kada je reč o Vrnjačkoj Banji, Nikolić je kazao da će SNS biti u opoziciji.

- Tamo može vlast da se formira i bez nas. Najverovatnije ćemo biti opozicija. Realno smo osvojili manje nego što bi trebalo da imamo glasova da bismo bili na vlasti - kazao je Nikolić.

U Rumi, prema Nikolićevim rečima, vlast će formirati DS i SPS.

KAKO MANER KAŽE!

Tomislav Nikolić sad može i sa crnim đavolom. Čovek je naprasno postao EVROPEVAC .. Kukurikuuuuu!. Ako Tomin poslodavac, i mecena , donator i koordinator Kameron Manter kaže "MARŠ U KOALICIJU SA TADIĆEM!" Toma će skrušeno, onako lukavo seljački da priupita. "Jel mogu zasad u koaliciju sa ŽUTIMA samo u opštinama?" "Naravno , za sad samo u opštinama, a kad uzmemo lokalnu samoupravu taj republički nivo nam i ne treba, mi Englezi smo u prošlosti više voleli da vladamo u ruralnim sredinama, tamo je stanovništvo neobrazovano i primitivno pa se lakše manipuliše" "Mi bi , mister Manter, ušli čoporativno kod Tadića oma, al se plašimo da će "vlasi da se dosete"... "Kakoji sad Arbanasi?" Začudi se mister Manter?" "Naši vlasi , nisam rekao Arbanasi" "Bolje što nisi, nemoj da te čujem da si mi više pomenuo Kosovo OC!" A sad marš u Bajčetinu da pečeš rakiju, već mi smrdiš na džibru, džibronja seljački!" Tadić je , kao pravi voajer, čitav razgovor prisluškivao preko svoje nove BIA. , Odmah je pozvao prvog EVNUHA koji mu je bio pri ruci i rekao mu . "Odmah mi dovedi onog Soma" "Kojeg Soma? " "LJUDI MOJI , postoji samo jedan Toma a on pita kojeg Soma?" Ode Evnuh psujući u sebi MORE PIČKA LI VAM OBOJICI MANTERINA. Našli ste da se j... preko mojih leđa DO JUČE STE SE PLJUVALI A VEĆ STE SE SMUVALI........ TE VAM PIČKA MANTERINA!

FUKARA!!!!
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.