Izvor: Beta, 15.Nov.2010, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema otvorenih tehničkih pitanja sa Tribunalom

BEOGRAD, 15. novembra 2010.(Beta) - Na sastanku predsednika Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim sudom Rasima Ljajića i glavnog haškog tužioca Serža Bramerca konstatovano je da nema nijednog otvorenog pitanja koje se odnosi na dostavljanje dokumentacije, pristup arhivama i svedocima i ostale tehničke aspekte saradnje, navodi se u saopštenju iz Saveta.

"Zajednički je stav da je po svim zahtevima Tužilaštva postupano brzo i efikasno, te da u ovom trenutku nema nerealizovanih zahteva Tribunala", podvlači se u saopštenju.

U saopštenju se naglašava da je visoki nivo saradnje došao kao rezultat napornog rada timova Tužilaštva i Nacionalnog saveta, njihovog odličnog profesionalnog odnosa i uspostavljenog medjusobnog poverenja.

Saradnja sa Tribunalom se, u aspektima koji spadaju u nadležnost Nacionalnog saveta, duže vremena i u kontinuntetu odvija nesmetano, i preduzeće se svi potrebni koraci da se tako nastavi i u budućnosti, zaključuje se u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema otvorenih tehničkih pitanja sa Tribunalom

Izvor: NaDlanu.com, 15.Nov.2010

BEOGRAD, 15. novembra 2010.(Beta) - Na sastanku predsednika Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim sudom Rasima Ljajića i glavnog haškog tužioca Serža Bramerca konstatovano je da nema nijednog otvorenog pitanja koje se odnosi na dostavljanje dokumentacije, pristup arhivama i svedocima i ostale...

Nastavak na NaDlanu.com...

Za utorak, 16. novembar 2010.

Izvor: NaDlanu.com, 16.Nov.2010, 09:34

BEOGRAD, 16. novembra 2010. (Beta) - Na naslovnim stranama današnjih izdanja srpski listovi bave se najviše posetom glavnog tužioca Haškog tribunala Serža Bramerca Beogradu, posledicama zemljotresa u Kraljevu, tekućim ekonomskim i političkim temama. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.