Ljajić nastavlja Tadićev posao

Izvor: B92, 29.Jul.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić nastavlja Tadićev posao

Beograd -- Rešenja problema u BiH moraju se i dalje tražiti unutar BiH i Srbija može u tome pomoći, ali sigurno ne može dominantno uticati, rekao je Rasim Ljajić.

Kako prenosi RTRS, on je istakao da će nova Vlada Srbije, bez sumnje, nastaviti ono što je bivši predsednik Srbije Boris Tadić do sada radio.

Ljajić, pri tome, misli na normalizaciju odnosa sa zemljama regiona i unapređenje ekonomske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saradnje, uz poštovanje teritorijalnog integriteta svih država nastalih na području bivše Jugoslavije.

"Srbija ima interesa da na svaki način podrži očuvanje integriteta BiH, jer time štiti i svoj integritet, koji je sada ugrožen zbog Kosova. Jedino takva principijelna politika može dati određeni rezultat", rekao je Ljajić za sarajevsku štampu.

On je dodao da uticaj Srbije na događaje u BiH nije takav kako se često misli.

Govoreći o prioritetima nove Vlade Srbije, Ljajić je rekao da su to borba protiv ekonomske krize, nezaposlenosti i nelikvidnosti domaće privrede.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.