Ljajić: Vučić dao korektnu ponudu

Izvor: B92, 16.Jul.2012, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Vučić dao korektnu ponudu

Beograd -- Predsednik SDPS Rasim Ljajić nakon razgovora sa liderom SNS Aleksandrom Vučićem izjavio da je od njega dobio korektnu ponudu pod uslovom da lično uđe u vladu.

Ljajić je u izjavi Tanjugu precizirao da će ubrzo razgovarati sa DS na čijoj je listi učestvovao na izborima, a potom se u naredna dva dana ponovo sastati sa Vučićem i mandatarom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ivicom Dačićem do kada će definitivno odlučiti da li će ući u novu vladu.

"Razgovor sa Vučićem je bio vrlo iskren i otvoren, a ponuda više nego korektna pod uslovom da lično uđem u vladu", naveo je Ljajić i dodao da bi vlada bila manja ukoliko bi u nju ušao neki drugi predstavnik SDPS a ne on.

"Vučić je potpuno uvažio snagu i uticaj SDPS i u narednih dva dana ćemo definitivno znati da li ćemo biti deo te vlade", poručio je Ljajić.

Podsetimo, Ljajić je za Press juče izjavio da on sigurno neće biti ministar u novoj vladi, ali da se razmatra mogućnost ulaska stranke u vladu i daće odluku o tome doneti nakon konsultacija sa DS-om koji je njihov koalicioni partner.

Mandatar za sastav vlade Ivica Dačić razgovarao je sa liderom SVM Ištvanom Pastorom danas u Subotici kako bi ga upoznao sa programom i ciljevima buduće vlade. Pastor je rekao da SVM neće biti deo parlamentarne većine, ali da podržava program i ciljeve vlade.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.