Ljajić:Vlada je postigla značajne rezultate

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić:Vlada je postigla značajne rezultate

Najvažnije pitanje je kakve će mo rezultate da postignemo i da li će mo uspeti da povećamo broj zaposlenih i životni standard izjavio je potpredsednik predsednik tehničke vlade Rasim Ljajić .

On je u emisiji Pravi ugao RTV rekao da nije moguće numerički oceniti rad vlade ali da je nesporno da je vlada Srbije postigla dobre rezultate na planu makroekonomske stabilnosti, evrointegracija i da bi tu rezultati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bili još bolji da nije bilo opstrukcije sa kosovske stane koja je delimično blokirala pregovore sa EU.

Od manjkavosti u radu vlade Ljajić je istakao da niko ne može da kaže da smo postigli maksimum u sferi ljudskih prava, delovanju pravne države, izgradnji institucija ili borbe protiv korupcije.

"Imao sam punu slobodu odlučivanja i podršku vlade za ono što sam radio, rekao je Ljajić odgovarajući na pitanje da li će i budući mandatar biti poput Mirka Cvetkovića koji je „bio u senci"ondašnjeg predsednika Borisa Tadića.

Bez obzira na percepciju javnosti, bivši premijer ,Cvetković nije išao po mišljenje na Andrićev venac zaključio je Ljaić i dodao da je savim normalno da na rad vlade utiče najjača politička stranka, koja ima i najveći uticaj u društvu.

Tako je bilo u i "Tadićevo ali i Vučićevo vreme" zaključio je potpredsednik vlade Rasim Ljajić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.