Ljajić: Ugljanin nema šta da ponudi

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2015, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Ugljanin nema šta da ponudi

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da će država na svaki oblik ekstremizma i provokacija, pa i lidera SDA Sulejmana Ugljanina, odgovarati demokratski - u vidu očuvanja stabilnosti, novih investicija i ulaganja.

Reagujući na izjavu lidera Stranke demokratske akcije Sandžaka (SDA) Sulejmana Ugljanina da će onaj ko odluči da skloni tablu Aćif-efendiji u Novom Pazaru snositi odgovornost, Ljajić je naglasio da Ugljanin zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nema šta da ponudi.

"Ja znam da bi Ugljanin voleo da tu tablu neko skine i da dobije temu kojom će se baviti u javnosti, s obzirom da nema šta da ponudi, jedino što može da radi to je da kopa po prošlosti i da vadi iz grobova ljude koje će koristiti u političke svrhe", rekao je Ljajić novinarima nakon otvaranja manifestacije "Beogradski manifest".

On je naveo da vlada neće nasedati na bilo kakve provokacije ni Ugljanina, niti bilo koga drugog.

"Reagovaćemo odgovorno sa ciljem očuvanja ukupne društvene stabilnosti, jer bez stabilnosti nema ni ulaganja u infrastrukturu ni u ekonomski razvoj, što je najpotrebnije građanima koji u Sandžaku žive", rekao je Ljajić.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ljajić: Ugljanin nema šta da ponudi

Izvor: Blic, 22.Maj.2015

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da će država na svaki oblik ekstremizma i provokacija, pa i lidera SDA Sulejmana Ugljanina, odgovarati demokratski - u vidu očuvanja stabilnosti, novih investicija i ulaganja...Reagujući na izjavu lidera Stranke demokratske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.