Ljajić: Podržaćemo Brnabićevu za premijera

Izvor: Blic, 16.Jun.2017, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Podržaćemo Brnabićevu za premijera

Potpredsednik vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da postavljanje Ane Brnabić za mandatara znači kontinuitet kada se govori o radu ove Vlade koja je imala značajne rezultate i na unutrašnjem i na spoljnom planu.

- Mislim da će taj predlog obezbediti kontinuitet u radu Vlade sa obzirom da je ministarka Brnabić vrlo uspešno vodlia resor državne uprave i lokalne samouprave u vladi koju je vodio Aleksandar Vučić - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Ljajić.

On je istakao da će se tim predlogom nastaviti sa pre svega unutrašnjim ekonomskim reformama koje su važne za povećanje životnog standarda građana, ali da će sa na spoljnom političkom planu ubrzati put ka EU i proces našeg pridruživanja otvaranjem novih poglavlja.

Ljajić, koji je lider SDP-a Srbije, rekao je da će ta stranka podržati odluku da mandar bude Ana Brnabić. Na pitanje da li ta stranka očekuje još neki resor u novoj Vladi, Ljajić je odgovorio da to nije realno.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Za rekonstrukciju tvrđave Ram 1,1 milion evra

Izvor: RTS, 16.Jun.2017

Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić obišao je radove na rekonstrukciji tvrđave Ram kod Velikog Gradišta u čiju rekonstrukciju je uloženo više od 1,1 milion evra, a koja predstavlja značajan turistički potencijal. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.