Ljajić: „Pej-pal” uskoro u Srbiji

Izvor: Politika, 07.Apr.2013, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: „Pej-pal” uskoro u Srbiji

BEOGRAD – Kompanija za plaćanje preko interneta „Pej-pal” počeće ove godine da radi i u Srbiji, najavio je ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić.

„To je mnogo brže nego što smo očekivali. Naše su procene bile da će se to dogoditi do kraja godine, ali to će biti mnogo ranije”, rekao je Ljajić agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, predstavnci te kompanije će sami najaviti kada tačno dolaze u Srbiju.

„To je velika stvar za građane Srbije, ali šansa za privredu da iskoriste sve mogućnosti elektronskog poslovanja i trgovine preko interneta”, rekao je Ljajić.

Beta

objavljeno: 07/04/2013
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedna najava dolaska Pej-pala

Izvor: B92, 07.Apr.2013

Beograd -- Kompanija za plaćanje preko interneta "Pej-pal" (PayPal) počeće ove godine da radi i u Srbiji, najavio je ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić..."To je mnogo brže nego što smo očekivali. Naše su procene bile da će se to dogoditi do kraja godine, ali to će biti mnogo...

Nastavak na B92...

POTVRDIO MINISTAR: Pej Pal uskoro u Srbiji!

Izvor: Kurir, 07.Apr.2013

Naše su procene bile da će se to dogoditi do kraja godine, ali to će biti mnogo ranije, rekao je Ljajić. Po nekim nepotvrđenim informacijama to može da bude 9. april..BEOGRAD - Kompanija za plaćanje preko interneta "Pej-pal" (PayPal) počeće ove godine da radi i u Srbiji, najavio je ministar...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.