DS i SDPS potpisali koalicioni sporazum

Izvor: Glas javnosti, 09.Mar.2012, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS i SDPS potpisali koalicioni sporazum

BEOGRAD - Zamenik predsednika Demokratske stanke Dragan Đilas i lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić potpisali su koalicioni sporazum koji Ljajićevoj stranci garantuje sedam poslaničkih mesta u republičkom parlamentu i četiri mesta u Skupštini grada Beograda.

Sporazum, pored toga, predviđa da će prvih sedam mesta na zajedničkoj izbornoj listi pripasti kandidatima SDPS, a predviđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je i da dva mesta dobiju predstavnici sindikalnih organizacija.

"Očekujem da SDPS najkasnije do subote uveče postigne dogovor sa SPS o zajedničkom nastupu na pokrajinskim izborima", rekao je Ljajić na konferenciji za novinare posle potpisivanja sporazuma u sedištu DS.

Đilas je objasnio da opštinski odbori obe stranke na lokalu neće imati obavezu da sklapaju međusobne koalicije.

Đilas i Ljajić su poručili da je koalicioni sporazum logičan nastavak dosadašnje uspešne saradnje i da će na predstojećim izborima građani to i potvrditi.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS i SDPS potpisali sporazum

Izvor: RTS, 09.Mar.2012

Dragan Đilas i Rasim Ljajić potpisali koalicioni sporazum o nastupu DS-a i SDPS-a na izborima. Sporazum Ljajićevoj stranci garantuje sedam mandata u parlamentu. ..Zamenik predsednika Demokratske stanke Dragan Đilas i lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić potpisali su koalicioni...

Nastavak na RTS...

ĐILAS GARANTUJE LJAJIĆU SEDAM POSLANIČKIH MESTA

Izvor: Kurir, 09.Mar.2012

Zagarantovano i četiri mesta u Skupštini grada Beograda..BEOGRAD - Zamenik predsednika Demokratske stanke Dragan Đilas i lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić potpisali su koalicioni sporazum koji Ljajićevoj stranci garantuje sedam poslaničkih mesta u republičkom parlamentu...

Nastavak na Kurir...

Potpisan sporazum DS i SDPS

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Mar.2012

Zamenik predsednika Demokratske stanke Dragan Ðilas i lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić potpisali su danas koalicioni sporazum koji Ljajićevoj stranci garantuje sedam poslaničkih mesta u republičkom parlamentu i četiri mesta u Skupštini grada Beograda.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.