Jovanka Broz doživela infarkt

Izvor: BKTV News, 23.Avg.2013, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanka Broz doživela infarkt

Jovanka Broz smeštena je u šok sobi B i uz nju je neprestano Zlatibor Lončar, direktor Urgentnog centra. U svesnom je stanju i, kako “Blic” prenosi, kod nje u poseti je bio Rasim Ljajić. Međutim, on nije želeo da bilo šta kaže o poseti i o tome kako se gospođa Broz sada oseća.
U posetu je stigao i premijer Ivica Dačić. A uskoro će biti održana i konferencija za novinare na kojoj će direktor Urgentnog centra Zlatibor Lončar  dati izjavu novinarima o zdravstvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << stanju udovice nekadašnjeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita.
Jovanka (89) i Tito u braku su bili od 1952. do njegove smrti 1980, od njegove smrti 1980. ona živi povučeno u beogradskom naselju Dedinje. Većina misli da njena ekstremna povučenost dolazi kao posledica velikih problema kroz koje je prošla od smrti supruga kada je cela njena imovina nacionalizovana i kada je stavljena u kućni pritvor.
Kao neposredan svedok cele turbulentne epohe u istoriji Balkana, ona je još uvek predmet ogromnog regionalnog medijskog interesovanja. Sa svoje strane, Jovanka se drži u ekstremnoj povučenosti i retko daje intervjue.
Izvor: Blic
Tweet
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić,   Ivica Dačić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.