Bramerc 21. i 22. februara u Beogradu

Izvor: S media, 10.Feb.2011, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bramerc 21. i 22. februara u Beogradu

Glavni tužilac Tribunala u Hagu Serž Bramerc boraviće 21. i 22. februara u "tehničkoj" posetu Beogradu.

Poseta će biti posvećena "operativnim pitanjima" u potrazi za Ratkom Mladićem i Goranom Hadžićem, potvrdjeno je danas u Hagu.

Bramercov savetnik Frederik Svinen rekao je da će se glavni tužilac sastati sa predsednikom Republike Borisom Tadićem, šefom Nacionalnog saveta >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za saradnju s Tribunalom Rasimom LJajićem i tužiocem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem.

Bramerc nas ponovo proverava

Bramerc će razgovarati i sa zvaničnicima operativnih službi i akcionog tima za potragu za Mladićem i Hadžićem. Od tih sagovornika, glavni tužilac očekuje nove informacije o potrazi za beguncima.

"Biće to veoma važna poseta, primarno posvećena operativnim pitanjima", naznačio je Svinen.

On je najavio i da će tužilac Bramerc pre podnošenja redovnog izveštaja Savetu bezbednosti UN u junu, još jednom posetiti Srbiju, verovatno u maju.

(Beta)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Bramerc 21. i 22. februara u Beogradu o potrazi za Mladićem

Izvor: Studio B, 10.Feb.2011

Glavni tužilac Tribunala u Hagu Serž Bramerc boraviće 21. i 22. februara u "tehničkoj" posetu Beogradu. Poseta će biti posvećena "operativnim pitanjima" u potrazi za Ratkom Mladićem i Goranom Hadžićem, potvrđeno je u Hagu...Bramercov savetnik Frederik Svinen rekao je agenciji Beta da će se...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.