Bez napretka na razgovorima u Briselu

Izvor: RTS, 11.Jun.2013, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez napretka na razgovorima u Briselu

Potpredsednik vlade Srbije i ministar za telekomunikacije i unutrašnju tgovinu Rasim Ljajić izjavio da u današnjoj rundi tehničkog dijaloga Beograda i Prištine nije postignut napredak kad je reč o telekomunikacijama.

U današnjoj rundi tehničkog dijaloga Beograda i Prištine nije postignut napredak kad je reč o telekomunikacijama, izjavio ministar za telekomunikacije i unutrašnju trgovinu Rasim Ljajić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Briselu. Sporazumom o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine je dogovoreno da se reše  pitanja iz oblasti telekomunikacija i energije.

"Tamo smo gde smo bili i pre ove runde", rekao je Ljajić posle završetka današnjih razgovora.

Na dnevnom redu današnje runde bili su električna energija i telekomunikacije.

Ljajić predvodi delegaciju Beograda, dok je na čelu prištinske delegacije potpredsednica kosovske vlade Edita Tahiri.

Nakon današnjih razgovora o mobilnoj i fiksnoj telefoniji, dijalog će se u sredu i četvrtak voditi o policiji, pravosuđu i ostalim temama vezanim za briselski sporazum, a u njemu će učestvovati eksperti iz radnih grupa za te teme.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez napretka o telekomunikacijama

Izvor: RTS, 11.Jun.2013

U pregovorima timova Beograda i Prištine nije postignut napredak zbog spora oko pozivnog broja za Prištinu i prisustva operatera mobilne telefonije na severu Kosovu, rekao je ministar Rasim Ljajić. Do 15. juna biće organizvan još jedan sastanak. ..Petočasovni dijalog Beograda i Prištine o fiksnoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.