Zvanično: Nadal se povukao iz Barselone

Izvor: B92, 14.Apr.2023, 11:01

Zvanično: Nadal se povukao iz Barselone

Španski teniser Rafael Nadal povukao se sa turnira u Barseloni, zvanično je objavljeno.

Rafael Nadal se i zvanično povukao sa turnira u Barseloni i to je već šesti turnir koji preskače zbog povrede leve noge.

Medicinski pregledi 19. januara predviđali su šest do osam nedelja oporavka, a sve se pretvorilo u 13 nedelja i situacija nije dobra po španskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tenisera.

Nadal je već propustio: Dohu (Februar 20-25), Dubai (Februar 27 - Mart 4), Indijan Vels (Mart 8-19), Majami (Mart 22 - April 2), Monte Karlo (9 - 16 April) i sada Barselonu (April 17 - 23).

Nadal je zatražio od organizatora da trenira sa lopticama koje se koriste na ATP 500 turniru u Barseloni, odnosno u Madridu koji se igra od 26. aprila do 7. maja, a Nadalovo učešće je i tamo upitno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nadal se zvanično povukao iz Barselone

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2023

​Španski teniser Rafael Nadal povukao se sa turnira u Barseloni, zvanično je objavljeno.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.