Vavrinka se mučio, Nadal lako

Izvor: Press, 14.Apr.2016, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vavrinka se mučio, Nadal lako

Rafael Nadal i Stan Vavrinka zabeležili su pobede u svojim prvim mečevima na turniru iz Masteers 1000 serije u Monte Karlu.
foto: b92.net
Nadal je solidno odigrao i to je bilo dovoljno za rutinski trijumf nad Aljažom Bedeneom sa 6:3, 6:3, pa će Rafu u trećoj rundi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << čekati Dominik Tim, koji se mučio sa Japancem Danijelom 4:6, 6:2, 6:0.
Nadal i Austrijanac sastali su se dva puta do sada – 2014. na Rolan Garosu Španac je slabio protiv još ’zelenog’ Tim, ali Dominik mu se revanširao ove sezone na šljaci Buenos Ajresa (6:4, 4:6, 7:6) 

Težak posao imao je Stan Vavrinka, ali je Kolšrajber, kao što mu se često dešavalo tokom karijere, popustio u prelomnim momentima, pa je Švajcarac slavio sa 7:6 (7-2), 7:5. Vavrinkin sledeći protivnik biće Žil Simon. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.