Vavrinka pobedio Berdiha na startu Masters kupa

Izvor: Press, 04.Nov.2013, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vavrinka pobedio Berdiha na startu Masters kupa

Vavrinka, koji je jedini debitant na ovogodišnjem Masters kupu, pobedom nad Berdihom napravio je krupan korak ka plasmanu u polufinale.
U drugom meču A grupe sutra od 15 sati sastaju se Španci Rafael Nadal i David Ferer.
Učesnici B grupe su Srbin Novak Ðoković, Švajcarac Rodžer Federer, Argentinac Huan Martin del Potro i Francuz Rišar Gaske.
U prvom kolu B grupe večeras od 21 sat igraju Del Potro - Gaske, a sutra, takođe od 21 sat, sastaju se Ðoković i Federer.
Plasman u polufinale Masters kupa izboriće po dvojica najboljih tenisera iz svake grupe.
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis

Nastavak na Press...






Povezane vesti

LONDON: Vavrinka pobedio Berdiha

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Nov.2013

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka savladao je Čeha Tomaša Berdiha sa 2:1 u setovima – 6:3, 6:7 (0:7), 6:3, u prvom kolu A grupe završnog Mastersa sezone u Londonu.. (FOTO: AP). Vavrinka, koji je jedini debitant na ovogodišnjem Masters kupu, pobedom nad Berdihom napravio je krupan korak ka...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.