Toni Nadal: Moralna pobeda nad Novakom u IV

Izvor: B92, 25.Mar.2016, 03:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Nadal: Moralna pobeda nad Novakom u IV

Toni Nadal, stric i trener nekada prvog igrača sveta Rafaela, zadovoljan je izdanjima svog pulena na Mastersu u Indijan Velsu.

On je čak istakao da je zadovoljan i izdanjem u polufinalu kada je Rafael poražen od Novaka Đokovića u dva seta, što je bio njegov deseti poraz u poslednjih 11 mečeva protiv najboljeg na svetu.

„Meč protiv Đokovića je bio moralna pobeda. Rafa je u prvom setu veoma blizu, bliže nego ranije. Đoković je nedostižan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ovom trenutku. Ako nastavi ovako, biće ga teško zaustaviti“, kaže Toni i dodaje:

„Rafa je sleteo iz Kalifornije sa dobrim osećanjem. Bio je veoma dobar u poslednjih nekoliko mečeva u Indijan Velsu. Sada to mora da potvrdi u Majamiju i da ode na sezonu na šljaci sa velikim očekivanjima.“

Rival Nadalu u drugom kolu na Floridi biće Džumhur ili Majer.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Toni Nadal: Rafa je ostvario moralnu pobedu nad Novakom u Indijan Velsu

Izvor: Večernje novosti, 25.Mar.2016

Podsetio je Rafael Nadal u polufinalu Indijan Velsa na stare dane. Odigrao je veoma dobar meč protiv Novaka Đokovića, ali je i pored svega toga prvi reket planete pokazao zbog čega je tu gde jeste – 7:6 (7:5), 6:2. - Rafa je ostvario moralnu pobedu protiv Novaka u tom meču. Bio je veoma blizu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.