Tim blista od sreće, Nadal razočaran: Pokušao sam da se borim...

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2018, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim blista od sreće, Nadal razočaran: ''Pokušao sam da se borim...''

Austrijanac mu zadao dvostruki udarac - eliminisao ga sa turnira u Madridu i ujedno ga skinuo sa prvog mesta na ATP listi.

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da je razočaran današnjim porazom u četvrtfinalu mastersa u Madridu, ali je istakao da je Austrijanac Dominik Tim bio bolji.



"Naravno da sam razočaran. Pokušao sam da se borim, ali nisam bio dovoljno dobar. Bio je bolji",
rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nadal posle meča.

Nadal je danas izgubio od Tima u četvrtfinalu mastersa u Madridu sa 7:5, 6:3.

Tim je ovom pobedom prekinuo neverovatnu Nadalovu seriju od 50. uzastopno dobijenih setova na šljaci, ali ga je i "sklonio" sa prve pozicije na ATP listi na kojoj će od ponedeljka ponovo biti Švajcarac Rodžer Federer.

"Jedna od najtežih stvari je pobediti Rafu na šljaci. Zato je ova pobeda posebna, pobediti ga u njegovoj zemlji, u njegovoj dnevnoj sobi u Madridu... Bilo je neverovatno", rekao je Tim.

Tim će u polufinalu igrati protiv Kevina Andresona iz Južne Afrike, koji je ranije danas eliminisao Dušana Lajovića.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal razočaran napušta Madrid

Izvor: Mondo, 11.Maj.2018

"Pokušao sam da se borim, ali nisam bio dovoljno dobar. Bio je bolji", rekao je Nadal posle meča...Dominik Tim je u petak prekinuo Nadalovu seriju od 50 uzastopno dobijenih setova na šljaci, što je rekord ATP Tura, a takođe i seriju od 21 pobede na zemljanoj podlozi. Austrijanac je pobedio "kralja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.