Sreda: Nadal i Siner na kraju dana na Mastersu u Rimu

Izvor: B92, 11.Maj.2021, 21:45

Sreda: Nadal i Siner na kraju dana na Mastersu u Rimu

Organizatori Mastersa u Rimu objavili su raspored mečava za četvrti dan takmičenja.

Program na centralnom stadionu od 10 časova otvoriće Austrijanac Dominik Tim, a njegov protivnik u drugom kolu je Mađar Marton Fučovič.

Posle Tima i Fučovića, na teren će Arina Sabalenka i Sara Soribesr Tormo, dok će na teren, ne pre 14 časova izađi osmi nosilac, Serena Vilijams i Argentinka Nađa Podoroska.

Do kraja programa na velikom stadionu, još dva meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a pažnju svakako privčali meč Matea Beretinija i Džona Milmana.

Konačno, za kraj, ne pre 18 časova, ostavljena je poslastica, duel Rafaela Nadala i mladog Italijana, Janika Sinera.

Danil Medvedev i Aslan Karacev igraju treći meč dana na Grendstendu, dok šampion Madrida, Aleksander Zverev meč protiv Uga Dalijena igra kao treći na stadionu "Pjetranđeli".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.