Sreća u nesreći za Nadala: Nije baš toliko loše

Izvor: B92, 07.Jan.2024, 16:51

Sreća u nesreći za Nadala: "Nije baš toliko loše"

Rafael Nadal bio je prinuđen da još jednom saopšti loše vesti, koje možda i nisu toliko loše kako se u prvi mah činilo.

Odustajanje od Australijan opena, nakon tri meča u Brizbejnu i nove povrede, ovoga puta mišića, svakako nije ohrabrujuće.

Međutim, u saopštenju za javnost, kako je Nadal i sâm kazao, nije baš sve toliko crno.

Povreda postoji, ali ona nema veze sa kukom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je letos operisao i zbog koje je propustio maltene celu 2023. godinu.

Nadal će morati opet na rehabilitaciju, ali je očigledno optimista kada je u pitanju novi povratak.

"U okviru ovih tužnih vesti za mene što nisam u mogućnosti da igram pred neverovatnom publikom u Melburnu, ovo nije toliko loša vest i svi ostajemo pozitivni u pogledu evolucije u ovoj sezoni", rekao je Nadal između ostalog.

Znalo se i ranije da će Australija za Nadala biti svojevrsna proba, a da je ono što ga stvarno zanima zapravo sezona na šljaci.

Kako i ne bi, kada je upravo on "kralj" ove podloge i neko ko je osvojio 14 titula na Rolan Garosu.

Upravo će se u Bulonjskoj šumi igrati i turnir na Olimpijskim igrama, stoga su očigledno ova dva takmičenja nešto što u stvari zanima "Bika sa Majorke".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.