Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2021, 16:31

Šljaka spora, Nadal poput brzog voza

Delbonis uzeo samo tri gema u Monte Karlu - 2:0

Nema šta, Monte Karlo i šljaka su igralište Rafaela Nadala na kom će se malo ko naigrati tenisa protiv Bika sa Majorke, a to je uvideo i Federiko Delbonis koji je poražen s laganih 2:0 (6:1, 6:2).

Možda na betonu i travi Nadal nije onako ubedljiv kako je znao da bude, ali ipak je šljaka njegov teren posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imajući u vidu da je ova u Monte Karlu prilično spora.

Nadal je u prvom kolu bio slobodan, sada je u drugom savladao Delbonisa, a u narednom će igrati protiv 14. nosioca Grigora Dimitrova, što je u najavi zanimljiv susret.

Što se samog meča tiče, Nadal je potpuno dominirao i za sat i 22 minuta igre napustio teren kao pobednik. Dopustio je protivniku samo jedan gem u prvom i dva u drugom setu. Bio je nadmoćan u svim segmentima.

Jasno je da je ovom partijom poručio Novaku Đokoviću kakav ga posao čeka na šljaci, a sigurno to naš teniser zna vrlo dobro i da je spreman za izazov posle osvajanja Australijan Opena i obaranja rekorda po broju sedmica na prvom mestu.

Dodajmo i da će Đoković u narednom kolu igrati protiv Danijela Evansa koji je sa 2:0 bio bolji od Hurkača. Na papiru lakši posao za Novaka nego što ga je imao protiv Sinera u svom prvom meču u Monte Karlu.

Jasno je da nas očekuje uzbudljiv turnir narednih dana...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.