Izvor: Nezavisne Novine, 17.Apr.2016, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak “kralja šljake”: Nadal pobjednik Mastersa u Monte Karlu

Rafael Nadal je pobjednik Mastersa u Monte Karlu! Nadal je u finalu savladao Gaela Monfisa rezultatom 2:1 (7:5, 5:7 i 6:0), osvojivši devetu titulu u Monte Karlu, 68. u karijeri.

Bio je ovo 14. susret Nadala i Monfisa, koji je igrao svoje prvo finale u Monte Karlu.

Današnjom pobjedom u 100. finalu u karijeri Španac je ostvario 12. pobjedu u međusobnim duelima.

Nadalu je ovo i 28. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << titula na turnirima iz Masters serije 1000, čime se izjednačio sa Novakom Đokovićem.

Španac je do sada igrao deset puta u finalu Monte Karla i jedini poraz nanio mu je upravo Đoković, u finalu 2013. godine.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal kralj Monte Karla

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2016

Rafael Nadal je u nedelju osvojio devetu titulu u Monte Karlu, a prvi posle 2012. godine...Španski teniser  i apsolutni rekorder turnira u Kneževini je sa 2:1, po setovima 7:5, 5:7, 6:0 za dva sata i 20 minuta savladao Gaela Monfisa...U finalu smo gledali odličan tenis i veliku borbu, ipak, u trećem...

Nastavak na Vesti-online.com...

Nadal po deveti put osvojio Monte Karlo!

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2016

Španski teniser ponovo na tronu u Monte Karlu...Rafael Nadal danas je deveti put u karijeri osvojio tunir u Monte Karlu pošto je u finalu savladao Gaela Monfisa sa 2:1 (7:5, 5:7, 6:0)...Španac je tako prekinuo post od skoro dve godine na turnirima iz serije 1000 i došao do svog 28. trofeja na Mastersima,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.