POKERAŠ: Nadal pobeđuje i u kartama

Izvor: Kurir, 25.Jan.2013, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKERAŠ: Nadal pobeđuje i u kartama

Nadal je savladao 47 pokeraša i osvojio 152,4 evra

Dok se teniseri bore sa podlogom i vrućinom u Australiji, Rafael Nadal se osim sa povredom kolena nadmeće i sa pokerašima.

Španac koji više meseci pokušava da se oporavi od povrede počeo je da se nadmeće sa profesionalnim pokerašima i ostvario je prvu pobedu igrajući onlajn poker. Nadal je zaradio 152,4 evra pošto je uspeo da savlada 47 protivnika. To naravno nije novac vredan pomena u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << odnosu na Nadalovu zaradu u teniskoj karijeri, ali je za Španca igranje pokera veliki izazov.

Nadal pobede ostvaruje velikom brzinom, kažu čak i da se pokeru oči od najboljih igrača, koji mu predviđaju veliku karijeru ukoliko prestane da se bavi tenisom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.