Nadal titulom u Akapulku nastavio poteru za Novakom

Izvor: RTS, 01.Mar.2020, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal titulom u Akapulku nastavio poteru za Novakom

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je titulu na turniru u Akapulku, pošto je sa 2:0 savladao Tejlora Frica (6:3, 6:2).
Meč u meksičkom gradu trajao je svega 75 minuta, a protekao je u potpunoj dominaciji "Bika sa Maljorke".

Dva odigrana seta u finalu bila su vrlo slična. Fic je odolevao na početku, ali padao i gubio svoj servis u nastavku (jednom u prvom i dva puta u drugom).
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Tako je Nadal došao do treće titule na turniru koji se od nedavno igra na betonu, i postao najmlađi i najstariji igrač koji ga je osvajao.
Turnir u Akapulku, iz serije 500, igrao se za nagradni fond od 2.000.845 dolara.  
Pored 85. titule u karijeri, pobeda u Akapulku Nadalu je donela bodove kojima je nastavio trku i poteru za prvoplasiranim teniserom sveta, Srbinom Novakom Đokovićem.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nadal osvojio titulu u Akapulku i nastavio poteru za Đokovićem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2020

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je titulu na turniru u Akapulku, pošto je sa 2:0 savladao Tejlora Frica (6:3, 6:2)...Meč u meksičkom gradu trajao je svega 75 minuta, a protekao je u potpunoj dominaciji "Bika sa Maljorke"...Dva odigrana seta u finalu bila su vrlo slična. Fic je odolevao na početku,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.