Nadal propušta turnire u Sinsinatiju i Torontu

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2014, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal propušta turnire u Sinsinatiju i Torontu

Španski teniser Rafael Nadal objavio je danas da je zbog povrede primoran da otkaže učešće na ATP turnirima masters serije u Torontu i Sinsinatiju, gde je trebalo da brani titule.

Dvadesetosmogodišnji Španac naveo je da je povredio zglob desne ruke i da će pauzirati oko tri nedelje.

"Nažalost, povredio sam se juče na treningu. Moji lekari su testovima utvrdili povredu zgloba i moraću da budem van konkurencije dve do tri nedelje. Veoma sam razočaran >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << što neću moći da branim titule, zahvaljujem svim navijačima na podršci", izjavio je Nadal, a prenosi AFP.

Odustajanjem sa predstojećih mastersa drugi teniser sveta neće braniti bodove, pa je Novak Ðoković u prilici da uveća prednost na čelu ATP liste.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Tenis

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Đoković na pripremama u Monaku

Izvor: B92, 31.Jul.2014, 00:13

Prvi teniser sveta Novak Đoković posle osvajanja Vimbldona i odmora priprema se u Monaku za predstojeću američku turneju...Srpski teniser je na svom Tviter profilu objavio fotografiju na kojoj zajedno sa bratom Markom trči uzbrdicama, uz kontrolu trenera Borisa Bekera...Đoković se na prvo mesto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.