Nadal otkazao američku turneju

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal otkazao američku turneju

Do prošle nedelje prvi teniser sveta Rafael Nadal objavio je da će zbog povrede kuka propustiti turnire Masterse u Indijan Velsu i Majamiju koji se igraju ovog meseca.

- Nažalost, povreda koju sam doživeo pre Akapulka je ista kao ona iz Melburna. Moram da se oporavim. Neću biti u mogućnosti da igram u Indijan Velsu i Majamiju. Bilo je bolno da se povučem iz Akapulka, a jednako mi je teško što neću igrati u SAD. Učiniću sve da se vratim naredne godine - napisao je Rafa na društvenim mrežama.

Nadal je morao da preda meč četvrtfinala Australijan opena protiv Marina Čilića.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nadal odustao od Mastersa u Majamiju i Indijan Velsu

Izvor: Sportske.net, 02.Mar.2018

Španski teniser Rafael Nadal propustiće turneju po Americi, a još uvek nije poznato kada će biti spreman za povratak na teren...Povreda koju je Rafael Nadal doživeo uoči turnira u Akapulku napravila je ozbiljan problem španskom teniseru...Nadal se večeras obratio putem društvenih mreža i otkrio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.