Nadal osvojio trofej u Sao Paulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2013, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal osvojio trofej u Sao Paulu

SAO PAULO -

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je trofej na Otvorenom prvenstvu Brazila u Sao Paulu savladavši danas u finalu Argentinca Davida Nalbandijana sa 2:0 u setovima - 6:2, 6:3.

To je bio drugi turnir i prva titula bivšeg svetskog broja jedan otkako se vratio na teren posle sedmomesečnog odsustva zbog povrede kolena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nadal je prethodno prošle nedelje poražen u finalu u čileanskom gradu Vinja del Mar od Argentinca Orasija Sebaljosa.

Dvadesetšestogodišnji Španac, trenutno peti na svetskoj rang listi, u Sao Paulu je osvojio ukupno 51. ATP trofej u karijeri.

Turnir u Brazilu igran je za nagradni fond od 520.000 dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nadal: Ronaldo mi je inspiracija

Izvor: B92, 18.Feb.2013, 19:14

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je mu je inspiracija Brazilac Ronaldo i način kako se nekada najbolji fudbaler sveta izborio sa povredama kolena...Nadal je u nedelju osvojio turnir u Sao Paulu posle sedmomesečne pauze zbog povrede levog kolena. Španac je istakao Ronalda kao nekoga ko je pravi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.