Nadal odustao od Toronta i Sinsinatija

Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Jul.2014, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal odustao od Toronta i Sinsinatija

Španski teniser Rafael Nadal neće učestvovati na predstojećem Rodžers kupu u Torontu, a ni na takmičenju u Sinsinatiju, zbog povrede zgloba desne ruke. "Na žalost, povrijedio sam se tokom treninga i nakon pregleda zaključeno je da ću morati da odsustvujem sa terena dvije do tri nedjelje. Razočaran sam što neću moći da branim titulu osvojenu prošle godine", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Nadal, prenosi B92. Ovo je tek drugi put da Nadal neće učestvati na turniru u Torontu od kako je debitovao 2004. godine. Turnir Masters serije u Torontu počinje 2. avgusta, a na njemu će učestvovati osam od prvih deset tenisera svijeta. Nadalovo odustajanje znači da Novak Đoković ima velike šanse da godinu završi kao prvi na ATP listi, s obzirom da je Španac trijumfovao na oba turnira i da nije u mogućnosti da odbrani ukupno 2000 bodova. Sa druge strane, srpski teniser je prošlogodišnje takmičenje u Torontu završio u polufinalu, a u Sinsinatiju je zaustavljen u četvrtfinalu. (BLLIVE)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Nole bježi Rafi

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2014, 21:09

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković povećaće bodovnu razliku na ATP rang-listi u odnosu na Rafaela Nadala, pošto Španac neće braniti titule na kanadskom mastersu i na mastersu u Sinsinatiju...Nadal je objavio da neće igrati zbog povrede zgloba desne ruke, tako da će sigurno ostati bez 2.000...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.