Nadal o broju Grend slem titula: Nije važno

Izvor: B92, 01.Jun.2022, 02:35

Nadal o broju Grend slem titula: Nije važno

Španski teniser Rafael Nadal osvrnuo se na priču o tome ko je najbolji igrač ikada.

On je savladao Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa, ali ističe da broj osvojenih Grend slem titula i nije toliko važan.

"Ovo je samo još jedna epizoda. Igrali smo, kao što sam i ranije govorio, velike mečeve, uvek su specijalni. Večeras je to bilo samo četvrtfinale, ne finale. To je razlika. Ali svakako ostaje super klasik u velikom scenariju. Novak, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rodžer i ja imamo neverovatne zajedničke priče u toliko važnih mečeva tokom godina. To čini stvari posebnim i emotivnim", rekao je Nadal i dodao:

"Iz moje perspektive, uvek se konverzacija odnosi na to ko će završiti sa najviše slemova ili ko je najbolji u istoriji. Iz moje perspektive to nije važno. Ostvarili smo naše snove. Ispisali smo istoriju sporta jer smo napravili stvari koje niko ranije nije. Nije važno ko će osvojiti više slemova, nivo sve trojice je veoma izjednačen. Malo razlike nije važno."

Nadal ima jednu titulu više od Đokovića i Federera, a šansu za novu ima u Parizu, gde je stigao do polufinala, u kojem će se sastati sa Sašom Zverevom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.