Nadal je senka onog što je bio

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 07:37

"Nadal je senka onog što je bio"

Rafael Nadal nije uspeo da se vrati tenisu ni u Indijan Velsu.

Španac je svakako najviše razočaran razvojem situacije, a sve je više onih koji smatraju da je dan kada će okončati karijeru jako blizu.

Ipak, iz Rafinog kampa se u poslednje vreme moglo čuti kako i dalje veruju da će bivši broj jedan biti spreman za sezonu na šljaci i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napad na glavni cilj, Rolan Garos.

Nadal je trofej u Bulonjskoj šumi osvajao 14 puta i želja mu je da pre povlačenja uzme makar još jedan veliki pehar.

Bivši finalista Australijan opena, Žo Vilfred Conga, za Ekip je poručio da je i Nadal svestan da je skora objava odluke o povlačenju sasvim moguća.

"Ne mora više ništa da dokazuje. To je završeno. Mislim da samo želi da uveri sebe samog, da kaže, u redu je, mogu da odem. Traži potvrdu da bi mogao da ode", kaže Conga.

I njemu je jasno da su povrede uradile svoje i da je Nadal daleko od nekadašnjeg nivoa.

"Da budemo iskreni, on je poslednjih nekoliko meseci samo senka onog što je bio. Samo želi da dokaže sebi, da je u redu da kaže, sada je sigurno da se ose, savest mi je mirna", zaključio je Conga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.