Nadal i Federer sigurni, Serenu napao virus

Izvor: Mondo, 11.Mar.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal i Federer sigurni, Serenu napao virus

Prvi nastup Amerikanke posle Australijan opena završen je povlačenjem zbog zdravstvenih problema.

Garbinje Muguruza plasirala se u osminu finala turnira u Indijan Velsu, pošto joj je Serena Vilijams predala meč početkom drugog seta.

Vilijams je posle pobede nad Viktorijom Azarenkom dobro počela i ovaj meč. Vodila je 3:0, a onda izgubila sedam gemova zaredom i odlučila da se povuče.

Objasnila je da je zbog virusa bila iscrpljena i da joj se na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vrtelo u glavi.

"Po rezultatu je možda delovalo da sam spremna ušla u meč, ali uopšte se nisam osećala dobro. Gledaću da se oporavim i pripremim za turnir u Majamiju", rekla je 37-godišnja Serena, koja nije igrala od januara i ispadanja u četvrtfinalu Australijan opena od Karoline Pliškove.

U konkurenciji tenisera, Rodžer Federer i Rafael Nadal su rutinski otpisali svoje protivnike i plasirali se u treće kolo.

Federer je bio bolji od Nemca Gojovčika (6:1, 7:5), nakon čega će se sastati sa zemljakom Stenom Vavrinkom, a Nadal od Amerikanca Donaldsona (6:1, 6:1).

Ako obojica ostvare nove pobede, u osmini finala gledaćemo Rafin duel sa Filipom Krajinovićem, koji je u nedelju nadigrao Davida Gofana.

Parovi 1/16 finala su: Đoković - Kolšrajber, Monfis - Ramos, Karlović - Gunesvaran, Tim - Simon, Zverev - Štruf, Raonić - Giron, Ože Alijasim - Nišioka, Đere - Kecmanović, Nišikori - Hurkač, Čilić - Šapovalov, Edmund - Albot, Federer - Vavrinka, Izner - Pelja, Hačanov - Rubljev, Medvedev - Krajinović i Nadal - Švarcman.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.