Nadal: Zdravlje važnije od br. 1

Izvor: B92, 28.Okt.2013, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Zdravlje važnije od br. 1

Prvi teniser sveta Španac Rafael Nadal poručio je danas uoči starta Mastersa u Parizu da nije opterećen prvim mestom, nego da mu je cilj da zdrav završi sezonu.

"Broj jedan na listi me uopšte ne opterećuje. Moj cilj nije da budem broj jedan u svetu, nego da završim sezonu u dobrom zdravlju", rekao je Nadal.

"Ne menjam filozofiju, što znači da sam srećan kada svaki dan mogu da izađem na teren", rekao je Nadal.

Nadal je naglasio da nije promenio filozofiju.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal: Cilj je zdravlje, a ne broj jedan

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Okt.2013

Prvi teniser sveta Španac Rafael Nadal poručio je uoči starta Mastersa u Parizu da nije opterećen prvim mestom, nego da mu je cilj da zdrav završi sezonu.. (FOTO: AP). – Broj jedan na listi me uopšte ne opterećuje. Moj cilj nije da budem broj jedan u svetu, nego da završim sezonu u dobrom zdravlju...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Nadal: Zdravlje važnije od prvog mesta

Izvor: NaDlanu.com, 28.Okt.2013

Prvi teniser sveta Španac Rafael Nadal poručio je danas uoči starta Mastersa u Parizu da nije opterećen prvim mestom, nego da mu je cilj da zdrav završi sezonu. .."Broj jedan na listi me uopšte ne opterećuje. Moj cilj nije da budem broj jedan u svetu, nego da završim sezonu u dobrom zdravlju",...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.